Frisk salat med mynte & salatost

Ingredienser

  • 1 rødløg i tynde halve ringe
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g landbrød i skiver
  • 100 g salatost i tern
  • 100 g blandede salatblade
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 agurk i stave
  • 250 g edamamebønner
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 2 tsk fintrevet citronskal, økologisk
  • friskkværnet peber

Serveres sammen med grillet marineret kyllingbryst

Fremgangsmåde

Vend løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres med fri for væde. Rist brødet og skær det i tern til croutoner. Del osten i små brud. Vend salatbladene med olie og anret dem i et fad sammen med agurk, bønner, løg og ost. Drys med mynte, citronskal, peber og lidt af croutonerne.

Skriv et svar