En virkelig lækker opskrift fra karolines køkken, som jeg modificerede lidt, blev virkeligt godt!
50 g cashewnødder
1 spsk olivenolie
150 g skrubbede små gulerødder i grove stykker
2 rødløg i grove stykker (ca. 150 g)
200 g broccoli i buketter og grove stykker
150 g skrubbede små gulerødder i grove stykker
2 rødløg i grove stykker (ca. 150 g)
200 g broccoli i buketter og grove stykker
1 spsk olivenolie
400 g kyllingefileter i tern (ca. 2 x 2 cm)
2 tsk karry
½ liter kokosmælk
2 tsk rød karry pasta
½ spsk honning
soya
1 tsk groft salt
400 g kyllingefileter i tern (ca. 2 x 2 cm)
2 tsk karry
½ liter kokosmælk
2 tsk rød karry pasta
½ spsk honning
soya
1 tsk groft salt
Tilbehør:
250 g nudler
250 g nudler
Lad olien blive varm i sauterpanden og steg gulerødder, rødløg og broccoli i ca. 4 min. Tag grønsagerne op af panden og gem dem. Lad olien blive varm i sauterpanden og brun kyllingekødet i ca. 1½ min. Tilsæt karry, fløde, honning, østersauce og salt og vend godt rundt. Tilsæt grønsagerne og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Smag til. Kog imens nudlerne efter anvisningen på pakke. Hæld dem til afdrypning i en sigte og vend dem sammen med resten, server straks!