Categories
Uncategorized

AK slut

Så nåede jeg i mål med mit første år på Aalborg Universitet. Nu er Adgangskurset til Ingeniør uddannelserne overstået, og jeg glæder mig meget til at starte til September på Energi ingeniør studiet. Det har været et meget krævende år det kan slet ikke diskuteres, men samtidigt har det også været et utroligt lærerigt år. Man formår virkeligt at finde ud af hvor meget viden man kan presse ind på utrolig kort tid, og jeg er vildt imponeret over ikke bare mig selv, men også alle mine studiekammerater. Det er noget af en kamp vi har været igennem, og vi kan alle være stolte af hvad vi har opnået! Nu skal der holdes sommerferie og slappes af. Så ser vi hvad jeg vender tilbage med til September.

God sommer til jer alle derude 🙂

Categories
Uncategorized

Office 365 og iCloud

Siden jeg købte en ny pc i stedet for min mac til studiet, har jeg haft kæmpe problemer med, at få min iCloud mail og kalender synkroniseret med outlook. I aftes lykkedes det endelig.

Jeg har installeret iCloud på min pc, og hver gang jeg prøver at koble den til mit outlook kommer følgende besked: “Indstillingen kan ikke fortsætte, fordi Outlook ikke er konfigureret til en standardbeskrivelse. Kontroller Outlook-indstillingerne og prøv igen.” Jeg har prøvet mange forskellige ting. Men følgende guide virkede for mig og det tog ikke specielt lang tid. Det kræver lidt kommandoer i windows powershell, men guiden forklarer meget godt, hvad der skal gøres. (hint: powershell fås frem ved at højreklikke på windows ikonet i nederste venstre hjørne.)