Office 365 og iCloud

Siden jeg købte en ny pc i stedet for min mac til studiet, har jeg haft kæmpe problemer med, at få min iCloud mail og kalender synkroniseret med outlook. I aftes lykkedes det endelig.

Jeg har installeret iCloud på min pc, og hver gang jeg prøver at koble den til mit outlook kommer følgende besked: “Indstillingen kan ikke fortsætte, fordi Outlook ikke er konfigureret til en standardbeskrivelse. Kontroller Outlook-indstillingerne og prøv igen.” Jeg har prøvet mange forskellige ting. Men følgende guide virkede for mig og det tog ikke specielt lang tid. Det kræver lidt kommandoer i windows powershell, men guiden forklarer meget godt, hvad der skal gøres. (hint: powershell fås frem ved at højreklikke på windows ikonet i nederste venstre hjørne.)


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.