AK slut

Så nåede jeg i mål med mit første år på Aalborg Universitet. Nu er Adgangskurset til Ingeniør uddannelserne overstået, og jeg glæder mig meget til at starte til September på Energi ingeniør studiet. Det har været et meget krævende år det kan slet ikke diskuteres, men samtidigt har det også været et utroligt lærerigt år. Man formår virkeligt at finde ud af hvor meget viden man kan presse ind på utrolig kort tid, og jeg er vildt imponeret over ikke bare mig selv, men også alle mine studiekammerater. Det er noget af en kamp vi har været igennem, og vi kan alle være stolte af hvad vi har opnået! Nu skal der holdes sommerferie og slappes af. Så ser vi hvad jeg vender tilbage med til September.

God sommer til jer alle derude 🙂


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.