Idehistorie i Dansk på AAU AK

På adgangskurset til at blive ingeniør på AAU, vil i, i dansk gøre brug af Idehistorie del. 1 og 2. Bøgerne omhandler den vest-europæiske filosofi historie og kan udover at være spændende læsning, godt virke lidt tungt i starten.

Et godt supplement til teksterne (om det er så er for at få en bedre forståelse, eller fordi man bare ikke kan få nok af filosofien) kan være DR’s podcast omkring selvsamme emne. Podcasten er opdelt i 12 dele, der følger meget godt i takt med de emner og personer der bliver behandlet i Idehistorie. Samtidig viser den også mange af emnerne fra sider der ikke oplyses i Idehistorie. Podcasten findes på følgende link:
https://www.dr.dk/bonanza/serie/647/den-europaeiske-filosofis-historie/70634/den-europaeiske-filosofis-historie-00


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.